Draaiboek Wie is de Mol feestje

2,50

Excl. BTW: €2,07

Excl. BTW:
€2,07
Beschikbaarheid:
100
Model:
Draaiboek Wie is de Mol feestje

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Kom je op mijn ‘Wie is de mol?' feestje

Misschien moeten we het even uitleggen: Jij bent een van de kandidaten, die tijdens dit feestje zeer uiteenlopende opdrachten tot een goed einde moet zien te brengen. Als een opdracht slaagt, komen er snoepjes in de pot. Mislukt de opdracht, dan krijgt de groep niets of gaan er zelfs snoepjes uit de pot.
Tussen de kandidaten zit echter een verrader: één van jullie is 'De Mol'! De Mol heeft als taak de opdrachten te doen mislukken, zodat er zo min mogelijk munten in de pot komen. De rest moet ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk snoepjes in de pot komen.

Mysterie speelt een belangrijke rol, want we willen dat tot het eind van het feestje De Mol niet wordt ontmaskerd. Aan het einde van de opdrachten volgt een test waarin gekeken wordt of je De Mol hebt ontmaskerd. Degene die de test het beste maakt, wint de pot!

Je krijgt nog te horen of jij De Mol bent of een gewone kandidaat. Verraad echter NIET aan een ander dat jij De Mol bent of een gewone kandidaat, dan zou het hele mysterie rond De Mol verdwijnen. Houd het geheimzinnig!!!

Liegen mag voor deze keer en is soms zelfs nodig! Doe er alles aan om je identiteit verborgen te houden en probeer, als je een gewone kandidaat bent, jezelf verdacht te maken, zodat een ander denkt dat jij De Mol bent!

Het Wie is de mol? feest is bedoeld voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar. Het draaiboek bestaat uit 74 pagina’s met:

• algemene tips
• ideeën voor een uitnodiging
• twee Wie is …….? feestjes (een voor 8 kinderen en een voor 10 kinderen)
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder