Uitleg Kant en Klaar Feestpakket

Kant en Klaar Feestpakket

Helemaal makkelijk zijn onze kant en klare feestpakketten. Je hebt dan bijna geen voorbereiding meer.

Zo gaat het:

  • Bestellen: Bestel je kant en klaar feestpakket in de webshop. Na betaling kun je direct je bijlage(n) downloaden; mocht er iets fout gaan, dan kan het nog een tweede keer. Lukt er dan iets niet, neem dan contact met ons op dan mailen we het bestand/de bestanden.
  • Verzending: Jouw bestelde pakket wordt binnen twee dagen naar je verzonden.
  • Voorbereiden: Tijd om voor te bereiden! Met het complete uitgewerkte feestje wordt het zeker een knalfeest én bespaar je tijd!

De kant en klare feestpakketten zijn bedoeld voor 10 kinderen. Er kan gekozen worden uit de volgende pakketten:

  1. Kant en klaar bingopakket (€11,99): een compleet bingo pakket voor 10 kinderen (gelamineerde bingokaarten, afroepkaartjes, 10 prijsjes en 10 smartiedoosjes)
  2. Kant en klaar speurtocht pakket (€19,99): een geprinte en gelamineerde speurtocht, crepepapier voor wegaanduiding, eventuele spellen, eventuele benodigde ballonnen, 10 diploma's, 10 kleurplaten
  3. Kant en klaar combipakket (€30,50): een combinatie van pakket 1 en 2 voor 10 kinderen
  4. Kant en klaar DeLuxe pakket (prijs op betreffende pagina): pakket 3 aangevuld met alle benodigdheden voor de spellen + stiften. Alleen nog zorgen voor drinken en wat lekkers.

Komen er meer kinderen op het feestje? Dan kan hde pakketten uitgebreid worden. Meerprijs bij het speurtocht pakket is €1,- per kind, het combipakket €1,50 en bij het speurtocht DeLuxe pakket €2,50 per kind.

Het kant en klare feestpakket kan worden opgehaald bij Kom je ook op mijn feestje? in Emmeloord of je kunt het laten bezorgen door PostNl.

De bezorgkosten voor een bingo pakket, een speurtocht pakket of een combipakket zijn €4,35. Kies je voor het kant en klare DeLuxe feestpakket, dan zijn de bezorgkosten €6,95.

Kijk bij de verschillende feestjes om de inhoud van elk kant en klare feestpakket te zien.