FAQ's

Ik heb geen factuur of downloadlink ontvangen
Deze kan in de spam/reclame map staan. Mocht er toch wat zijn mis gegaan, mail of app ons even, dan zorgen we dat u de bestelling ontvangt.

Krijg ik het draaiboek/de speurtocht/de bingo per post of via de mail opgestuurd?
Het gaat om digitale draaiboeken, speurtochten en bingo’s. Geheel verzonden via de mail als PDF bestand. Alleen de kant en klare pakketten worden per post verzonden.

Als ik een kant en klaar pakket direct betaal, wanneer heb ik deze dan in huis?
Alle pakketten worden binnen drie dagen verzonden. PostNL garandeert niet meer dat ze de volgende dag kunnen leveren. Zij houden een maximale levertijd van een week aan.

Wat is de voorbereidingstijd voor deze feestjes?
De voorbereidingen bestaan voornamelijk uit het doorlezen van het draaiboek en de opdrachten 'eigen' maken. Vaak is het prettig dit een paar dagen voor het feestje te doen. U hoeft alleen te kijken welke spellen/activiteiten u wilt doen, alles staat voor u uitgeschreven.

Kunnen de feestjes ook helemaal binnen gegeven worden?
Alle feestjes van Kom je ook op mijn feestje? kunnen zowel binnen als  buiten worden gevierd. Houd er wel rekening mee dat een speurtocht dan beduidend korter zal duren.

Hoelang duurt een speurtocht?
Een speurtocht duurt een tot anderhalf uur. Dit hangt af van de route die u uitzet. Wanneer u er voor kiest de speurtocht in en om het huis uit te zetten, dan zal deze korter duren.

Voor welke leeftijdsgroep is het feestje geschikt?
Bij elk feestje staat een leeftijd weergegeven voor welke leeftijdsgroep het feestje geschikt is. Let wel: de leeftijden zijn slechts een indicatie.

Moet een postpakket worden geretourneerd?
Nee, een postpakket hoeft niet te worden geretourneerd. U mag de materialen gewoon houden zodat u deze misschien nog een keer kunt gebruiken voor een ander feestje.

Kunnen draaiboeken/speurtochten.bingo’s en/of postpakketten worden geretourneerd als ze niet aan de verwachting voldoen?
Om oneigenlijk gebruik te voorkomen, is het niet mogelijk om digitaal verzonden draaiboeken/speurtochten/bingo’s retour te zenden en hiervoor geld terug te ontvangen. Postpakketten die niet naar wens zijn, kunnen binnen 14 dagen retour worden gezonden naar Kom je ook op mijn feestje?. U kunt uw verzoek tot retourneren per e-mail versturen naar info@komjeookopmijnfeestje.nl. Vermeld hierbij het factuurnummer en de naam van het product. Kom je ook op mijn feestje? stuurt u een ontvangstbevestiging. Na melding stuurt u het product binnen 14 dagen terug. De verzendkosten voor het retourneren worden gedragen door u. De kosten van het postpakket zelf worden, exclusief de kosten van het digitale draaiboek, volledig teruggestort op uw bankrekening indien alle producten onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking worden ontvangen.