Over ons

Kom je ook op mijn feestje? is gestart als bedrijf in 2009 met het verhuren van themakisten.
Nog steeds bleven de ideeën komen en daaruit is de verkoop van draaiboeken, speurtochten, bingo's, spellen en kant en klare pakketten ontstaan.

Vanuit ervaring (leerkracht basisonderwijs) denk ik te weten wat aansluit bij de belevingswereld van het kind.
Met Kom je ook op mijn feestje? willen ik graag onderscheidend zijn. Met een draaiboek van Kom je ook op mijn feestje? is een kinderfeestje thuis organiseren in een handomdraai geregeld. Met een goede planning kan het bijna niet meer fout gaan en hoeft het feestje alleen nog maar gevierd te worden!

Kinderen zijn dol op feestjes en vinden het een eer dat ze mogen komen. Een goede voorbereiding is het halve werk, doe je dit dan kun je op het feestje lekker genieten. Als je zelf ontspannen en enthousiast bent, dan slaat dit over op de kinderen en dan wordt het een… knalfeest!


Creatieve en culinaire workshops omgeving Emmeloord (Flevoland)
Als leerkracht basisonderwijs en later als pedagogisch medwerker gaf ik vaak de creatieve vakken. Ook in mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Al langer dacht ik erover om mijn creativiteit te combineren met mijn passie voor kinderen en ook voor volwassenen. En zo is 2be-creative ontstaan. Op een eigen locatie verzorgen we naast workshops ook kinderfeestjes, babyshowers, vriendinnenavonden, bedrijfsuitjes of een creatief vrijgezellen feestje. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op onze website.