Kinderfeestje thuis met een draaiboek

Kinderfeestje thuis met een draaiboek

Kinderfeestje thuis met een draaiboek
Kinderfeestje thuis met een draaiboek Kinderfeestje thuis met een draaiboek Kinderfeestje thuis met een draaiboek

Kinderfeestje thuis met een draaiboek

Geplaatst op 24-2-2023 door Gery van der Weerd

De allerleukste kinderfeestjes zijn de kinderfeestjes die je thuis viert. Een kinderfeestje thuis is goed te doen, als je maar leuke spelletjes en activiteiten voorbereidt. De voorpret begint bij mij altijd al bij het voorbereiden. Ik weet dat dit niet voor iedereen geldt. Vaak zien ouders er tegenop om een kinderfeestje thuis te vieren, of de tijd voor het voorbereiden of de inspiratie ontbreekt.
Daarom vind je hier de oplossing: een compleet en uitgebreid draaiboek in een thema naar keuze waarmee elke ouder het lukt makkelijk zelf een feestje thuis te geven.

Inhoud draaiboek
Alle draaiboeken van Kom je ook op mijn feestje? zijn op dezelfde manier ingedeeld.
Eerst een korte inleiding, gevolgd door gouden tips. Daarna een overzicht met voorbereidingen en ideeën voor een uitnodiging.
Dan volgen er heel veel ideeën voor de invulling van het feestje: van het cadeau uitpakspel tot hapjes en drankjes en van de spellen tot knutselactiviteiten.
Er staan in het draaiboek ideeën genoeg om een hele dag feest te vieren. Daarom hebben we ook vast een opzetje gemaakt voor een feestje van 2,5 tot drie uur (dit is de gangbare tijd voor een kinderfeestje).
Tot slot vind je in elk draaiboek een diploma of een oorkonde.

Planning
Zoals al aangegeven staat er een planning in het draaiboek voor een feestje van zo’n 2,5 tot drie uur. Het is een complete planning met spellen, eten en drinken en een knutselactiviteit. Probeer niet te strak vast te houden aan een planning of aan de volgorde van de planning. Sommige activiteiten gaan soms sneller dan je had verwacht. Of andersom: kinderen vinden een spel zo leuk dat ze het nog een keer of langer willen doen. Een planning is handig, zodat je weet wat je wilt gaan doen en hoelang een activiteit ongeveer duurt. Lukt iets niet? Geen probleem, zolang de kinderen maar plezier hebben.
Mochten er spellen in staan die niet aanslaan, dan heb je nog een draaiboek vol extra spellen om te spelen, dit geldt ook voor knutselactiviteiten.

Spelletjes
De spelletjes zijn een mix van actieve en rustige activiteiten. Heb je materialen nodig om het spel te spelen, dan worden deze duidelijk vermeld. De materialen heb je vaak al in huis of zijn te krijgen bij de supermarkt, Action, Wibra e.d.
Zo nodig worden er extra tips vermeld bij een spel of zijn er variaties op het spel mogelijk die dan worden beschreven.

Digitaal
Een draaiboek kun je na betaling (voor slechts €7,50) downloaden als pdf-bestand via de downloadlink die je ontvangt. Je kunt printen wat je zelf wilt. Zo kun je dus makkelijk zelf thuis een kinderfeestje organiseren.

Themafeestje
Alle draaiboeken van Kom je ook op mijn feestje? zijn uitgewerkt in een thema. We hebben inmiddels 64 themafeestjes online staan. Van de meeste thema’s is er ook een bingo te bestellen. Ook hebben we al een heel aantal speurtochten in thema online staan. Mocht je twijfelen of je een draaiboek wilt bestellen of een speurtocht, dan adviseer ik altijd te gaan voor een speurtocht als beide in zelfde thema wordt aangeboden. Ze hebben qua spellen aardig wat overlap, aan het document met de speurtocht heb je dan meer dan voldoende.
Staat het thema van jouw feestje er niet bij? Laat het me weten, dan kijk ik of ik wat voor je kan betekenen!


 

draaiboekachterstevorenfeestje, achterstevorenfeestje, draaiboekangrybirdsfeestje, angrybirdsfeestje, draaiboekbarbiefeestje, barbiefeestje, draaiboekbobdebouwerfeestje, bobdebouwerfeestje, draaiboekboefjesfeestje, boefjesfeestje, draaiboekboerderijfeestje, boerderi

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!
Recente berichten
post image
Op zoek naar een budgetfeestje? Doe een speurtocht! door Gery van der Weerd
Je kunt een kinderfeestje zo goedkoop of zo duur maken als je zelf wilt. Wil je een budget kinderfeestje vieren, doe dan een speurtocht!...
post image
Cupcake Party door Gery van der Weerd
Een super gezellig kinderfeestje, waarbij de kinderen na afloop naar huis gaan met een schitterend gedecoreerde cupcake een mooi versierde taartdoos! ...
Blogcategorieën